Schoonvader neuken sperma in kut

schoonvader neuken sperma in kut

We zijn beiden aan de forse kant, beter gezegd: Hij heeft een flinke buik en ik een flinke kont. Doggystyle is dan niet doen. Hij rolde naast me en ik ging boven op zijn buik liggen, met mijn kut een flink stukje boven zijn lul. Hij duwde me naar beneden "Neuk me schatje". Ik hoorde de slaapkamerdeur van zijn ouders opengaan en de trap kraken. Joop die naar beneden ging! Er ging weer een rilling over mijn lijf en ik liet mijn kut over Anton's lul zakken. Ik bewoog lekker langzaam over zijn lul om vervolgens op mijn hurken te gaan zitten en hem heerlijk te neuken.

Zwaar hijgend fluisterde hij "Ik ga zo komen". Het andere probleem van de seks tussen ons: Zowel tijdens het pijpen als tijdens het neuken. Op dat moment vond ik het helemaal niet erg, des te eerder ging hij slapen en des te eerder kon ik naar beneden. Ik bewoog nog sneller heen en weer en hij kwam klaar. Ik liet mezelf weer op zijn buik zakken en gaf hem een zoen. Truste" en hij draaide zich met zijn rug naar me toe. Binnen een paar minuten hoorde ik zijn zware ademhaling overgaan in gesnurk.

Ik stapte uit bed en trok een badjas aan en opende zachtjes de deur. Het gesnurk ging onverstoord verder. Heel zacht deed ik de deur dicht en ging ik de trap af.

Ondertussen gleed wat zaad uit mijn kut over mijn been. Ik ging beneden eerst naar de wc om dat af te vegen. Vervolgens ging ik met een stukje wc-papier naar mijn kut, maar bedacht me. Het leek me wel geil dat Joop het zaad van zijn zoon zou voelen. Toen die gedachte in mijn hoofd schoot werd ik weer bloedgeil. Ik ging de wc uit en opende de woonkamerdeur.

Joop zat naakt op een bank. Ik ging voor hem staan en zag zijn lul langzaam omhoog komen. Slap zag die er al geweldig uit! Slap iets kleiner dan de stijve lul van zijn zoon. Ik likte over mijn lippen en bracht een vinger naar mijn mond om over mijn lippen te gaan. Stak de vinger vervolgens in mijn mond en zoog eraan. Joop zijn lul stond inmiddels recht overeind. Hij pakte de lus van mijn badjas vast en trok deze los. Hij pakte beide kanten en trok mijn badjas langzaam open en schoof hem vervolgens van mijn lijf.

Hij bewoog zijn handen naar mijn billen en drukte mijn lijf tegen zijn hoofd aan. Hij masseerde mijn kont langzaam en zoende mijn buik. Ik gooide mijn hoofd naar achter, sloot mijn ogen en genoot. Ik voelde dat hij me iets naar achterduwde en hij ging een beetje omhoog van de bank.

Zijn handen lieten mijn billen los en deze gingen via mijn zij naar mijn borsten. Ze zijn nog groter dan ze al lijken in je shirtjes" fluisterde hij, terwijl hij mijn borsten liefdevol masseerde. Mijn tepels reageerden op zijn aanraking. Voorzichtig pakte hij mijn linkerborst met beide handen vast en ging hij met zijn mond naar mijn tepel. Heel voorzichtig raakte zijn tong mijn tepel aan. Toen ging hij er heerlijke rondjes langs draaien en beet hij er zachtjes in. Ik werd alsmaar geiler en geiler en verlangde naar zijn lul in mijn handen en in mijn mond.

Ik duwde hem terug op de bank en ging door mijn knieën totdat ik op de perfecte hoogte zat. Ik draaide mijn hoofd iets omhoog om hem aan te kijken en keek in zijn prachtige ogen.

Langzaam bewoog ik mijn gezicht naar voren tot mijn lippen zijn eikel raakten. Ik nam zijn heerlijke stijve lul in mijn handen en trok zijn voorhuid verder naar achter. Er zaten twee druppels op zijn eikel en ik likte het eraf. Langzaam nam ik zijn eikel een stukje mijn mond in en ik draaide met mijn tong langzaam rondjes rond zijn eikel. Nancy pijpt niet en ik heb 1 vriendinnetje voor haar gehad die het twee keer heeft gedaan". Terwijl ik weer met mijn tong over zijn eikel ging deed ik mijn hoofd schuin omhoog om hem aan te kijken.

Liefdevol veegde hij mijn haren van mijn voorhoofd weg en hield hij dit bij de rest achter mijn hoofd. Ik keek hem even indringend aan en liet toen zijn lul dieper mijn mond in glijden. Langzaam en zachtjes zoog en sabbelde ik en draaide ik rondjes met mijn tong. Nam zijn lul uit mijn mond en likte heel zijn lul en zijn ballen. Ik wil mijn zaad in jouw keeltje laten glijden" kreunde hij. Ik nam zijn lul weer in mijn mond en nam hem heel diep.

Een kreet ontsnapte uit zijn keel. We schrokken er allebei van. Wat als Nancy en Anton niet diep zouden slapen? Ik bewoog mijn mond alsmaar sneller over zijn lul heen en nam hem diep in mijn mond.

Ik bleef doorzuigen en ineens spoot zijn warme sperma mijn mond in. Het overgrote deel slikte ik door. Een beetje liet ik achter in mijn mond. Ik ging omhoog en ging naast hem op de bank zitten. Ik pakte zijn hoofd vast en bewoog met mijn mond naar de zijne. Zijn heerlijke lippen raakten de mijne en onze monden gingen tegelijk open. Mijn tong, nog vol met zijn zaad gleed zijn mond binnen.

Ik hoorde hem kreunen en onze tongen gleden heerlijk over elkaar heen. Ik voelde hem slikken en een goedkeurend "mmm" ontsnapte uit zijn mond. Ik haalde mijn mond van de zijne en terwijl ik hem diep aankeek slikte ik zijn laatste restje zaad door. Hij legde zijn hoofd tegen mijn borsten. Ik heb mijn eigen zaad uit jouw mond opgeslurpt We hielden elkaar stevig vast en onze handen gingen over elkaars lijf. Onze monden vonden elkaar ook weer en een hevige langdurige tongzoen volgde.

Ik duwde hem dichter tegen me aan. Sloeg vervolgens een been over zijn been en trok me op zijn been. Ik begon zachtjes met mijn kut over zijn been te rijden. Ik bleef over zijn been rijden, welk been steeds natter werd van wat sperma van Anton en mijn kutsappen. Hij ging staan en ik ging vervolgens op de bank liggen. Hij zakte op zijn knieën naast de bank, met zijn gezicht ter hoogte van het mijne. We gaven elkaar weer een lange zoen.

Toen dwaalde zijn mond af naar mijn oorlel en hij sabbelde er zachtjes aan. Er ging een schok door mijn lijf en ik kreunde "Neeej". Mijn oorlel is supergevoelig en mijn stoppen sloegen meteen door. Vervolgens over mijn nek en schouders. Ik ging snel op mijn rug liggen en zijn tong vervolgde langzaam zijn weg over mijn lichaam. Hij zoog heerlijk aan mijn tepel terwijl hij met beide handen mijn borsten kneedde.

Snel ging hij verder totdat hij bij mijn heup uitkwam. Zachtjes gleed zijn hand over mijn buik richting mijn kut. Ik spreidde mijn benen uit elkaar. Heel langzaam bewoog hij zowel zijn tong als zijn rechterhand naar mijn klit. Langzaam liet hij een vinger over mijn klit gaan, terwijl hij mijn schaamlip in zijn mond nam en er zachtjes aan sabbelde. Dat was nog steeds wat sperma van zijn zoon wist ik. Hij schoof 1 vinger mijn kut diep in en dan weer eruit.

Zijn tong nam ondertussen mijn klit heerlijk onder handen. Al snel volgden er meer vingers. Vervolgens liet hij zijn tong over mijn schaamlippen gaan en duwde hij deze bij zijn vingers naar binnen. Wat kon hij beffen zeg. Nancy mag blij zijn met jou". Ik had met hem te doen. Lik mij nu maar de zevende hemel in.

Wij kunnen er in het vervolg voor elkaar zijn als we dat willen. Seks met jouw zoon is ook niet alles". Hij zette zijn tong en vingers weer aan het werk en het duurde niet lang voordat ik klaar kwam. Ik ging op de bank zitten en hij kwam naast me zitten. Maar echt kloppen doet het niet toch? Daar had hij gelijk in, maar het boeide me niet. Ik had genoten van hem en wilde verder genieten. Ik ging met mijn mond naar zijn oor en fluisterde heel langzaam "Dit was al heerlijk Joop, maar ik wil dat je me ook neukt.

Ik wil dat je lul mijn kut helemaal vult. Dat je me het gekkenhuis in gaat rammen". Langzaam liet ik mijn hand naar zijn lul afzakken terwijl ik dat zei. Joop kreunde bij het leven. Iets wat je zoon niet kan.

Zo lekker diep als je heerlijke lul dan zal gaan Ik wil je in me voelen. Je heerlijke lul en je heerlijke zaad, maar niet te snel komen zoals je zoon" kreunde ik fluisterend in zijn oor terwijl ik mijn lijf strak tegen het zijne aanduwde. Ik liet zijn lul los en stond van de bank op om daar vervolgens met mijn knieën op te gaan zitten, mijn kont ver naar achter. Joop stond ook op en ging achter me staan.

Ik moest nog ietsjes zakken om op perfecte hoogte te komen. Ik was nog zeiknat en zijn eikel schoof zo naar binnen. Joop pakte me bij mijn heupen en duwde me iets verder naar beneden, zodat zijn lul een stuk mijn kut in zoog. Voor hem duidelijk ook. Hij hield zijn handen op mijn heupen en stootte heerlijk en bewoog mijn heupen mee. Hij deed heel langzaam en rustig aan en nog niet heel diep.

Ik werd gek van verlangen naar zijn hele lul in mijn kut. Hij kreunde "Cyn, dan ga ik snel klaarkomen. Ik wil je heerlijke kutje nog niet uit. Ik ben dol op je kutje. Het enige waar ik me op concentreerde was Dirk's vader die ondertussen van alles was gaan doen in huis. Ik volgde zijn bewegingen met gespitste oren en was me voortdurend bewust van waar hij was. Als hij achter de bank langs liep keek ik steeds even. Dirk echter zat helemaal in de film en raakte steeds meer aangeschoten van alle biertjes die hij dronk.

Ik had geen druppel alcohol aangeraakt. Het verbaasde me niet toen Dirk op een gegeven moment snurkend in de bank hing. Het was het duiveltje op mijn schouder dat me liet opstaan toen Dirk 's vader weer beneden was.

Ik liep naar de keuken waar hij naar toe was gegaan. Hij glimlachte toen hij mij zag. Dat gebeurt wel vaker. Ik rook even aan het glas witte wijn en glimlachte. Ik wist wat er ging gebeuren als ik dronk, dan gingen bij mij de remmen er af.

Het had me meermalen in precaire situaties gebracht en dat was ook de reden dat ik eigenlijk nooit meer dronk. Ik lust het wel, alleen Ik word dan nogal Dat kunnen we hier natuurlijk niet hebben.

De warmte verspreidde zich onmiddellijk over mijn hele lichaam. Zullen we Dirk hier laten liggen en even naar de tuin gaan, of zullen we hem wakker maken? Dirk krijgen we toch niet meer wakker. Ik knikte en mijn halfvolle glas werd tot de rand bijgevuld. Hij keek me aan en knipoogde. Ik voelde me heerlijk warm van binnen en genoot van zijn gezelschap. Tegelijk wist ik zeker dat hij op me geilde en ik genoot er dan ook van om voor hem uit naar de tuindeuren te lopen.

Zo kon hij goed naar mijn billen kijken. Buiten was het een heerlijke warme zomeravond, gelukkig want ik droeg niet meer dan een hotpants en een T-shirtje. We hadden beiden een glas in onze hand dus dat ging niet. Ik nam nog een grote slok en draaide me om. Ik voelde me al een beetje aangeschoten worden en doordat ik me omdraaide verloor ik mijn evenwicht.

De wijn uit mijn glas klotste op mijn shirt en het glas viel in het gras. Ik hing in zijn armen tot hij me weer in evenwicht bracht. Giebelend wankelde ik op mijn voeten. Mijn T-shirt drijfnat van de wijn. Oh, neem me hier en nu! Dacht ik bij mezelf en was een en al geilheid. Dirks vader stond onmiskenbaar met zijn halfharde lul naar me te kijken terwijl ik een nutteloze poging deed mijn T-shirt te fatsoeneren, ik schaamde me een beetje omdat mijn tepels glashelder door de natte stof te zien waren maar tegelijk werd ik er geil van.

Ik keek hem wantrouwend aan alsof ik wilde zeggen, ja, ja, je wilt mijn borsten zeker zien. Mijn borsten deinden naar beneden terwijl ik het shirt over mijn hoofd stroopte. Ik deed het extra langzaam om hem ruim de gelegenheid te geven naar mijn tieten te kijken. Ik kronkelde me in zijn vest en snoof zijn aftershave op. Als een krols poesje draaide ik mijn kont tegen hem aan en voelde zijn lange dikke lul door de stof van zijn broek.

Hij bleef staan terwijl ik zachtjes tegen zijn lul aan stond te rijden. Voor ik het zelf in de gaten had streelde ik met mijn hand achterlangs de binnenkant van zijn dij waar ik de volledige omvang van zijn lul betastte. Ik kreeg mijn hand niet volledig om zijn lul, zo dik was hij.

Oh, ik voelde me plots een klein meisje ten opzichte van deze grote beer van een vent.

Stel zoekt bull dikke lul anaal
schoonvader neuken sperma in kut

We zijn beiden aan de forse kant, beter gezegd: Hij heeft een flinke buik en ik een flinke kont. Doggystyle is dan niet doen. Hij rolde naast me en ik ging boven op zijn buik liggen, met mijn kut een flink stukje boven zijn lul. Hij duwde me naar beneden "Neuk me schatje". Ik hoorde de slaapkamerdeur van zijn ouders opengaan en de trap kraken. Joop die naar beneden ging!

Er ging weer een rilling over mijn lijf en ik liet mijn kut over Anton's lul zakken. Ik bewoog lekker langzaam over zijn lul om vervolgens op mijn hurken te gaan zitten en hem heerlijk te neuken. Zwaar hijgend fluisterde hij "Ik ga zo komen". Het andere probleem van de seks tussen ons: Zowel tijdens het pijpen als tijdens het neuken.

Op dat moment vond ik het helemaal niet erg, des te eerder ging hij slapen en des te eerder kon ik naar beneden. Ik bewoog nog sneller heen en weer en hij kwam klaar. Ik liet mezelf weer op zijn buik zakken en gaf hem een zoen. Truste" en hij draaide zich met zijn rug naar me toe. Binnen een paar minuten hoorde ik zijn zware ademhaling overgaan in gesnurk.

Ik stapte uit bed en trok een badjas aan en opende zachtjes de deur. Het gesnurk ging onverstoord verder. Heel zacht deed ik de deur dicht en ging ik de trap af. Ondertussen gleed wat zaad uit mijn kut over mijn been. Ik ging beneden eerst naar de wc om dat af te vegen. Vervolgens ging ik met een stukje wc-papier naar mijn kut, maar bedacht me. Het leek me wel geil dat Joop het zaad van zijn zoon zou voelen.

Toen die gedachte in mijn hoofd schoot werd ik weer bloedgeil. Ik ging de wc uit en opende de woonkamerdeur. Joop zat naakt op een bank. Ik ging voor hem staan en zag zijn lul langzaam omhoog komen. Slap zag die er al geweldig uit! Slap iets kleiner dan de stijve lul van zijn zoon.

Ik likte over mijn lippen en bracht een vinger naar mijn mond om over mijn lippen te gaan. Stak de vinger vervolgens in mijn mond en zoog eraan.

Joop zijn lul stond inmiddels recht overeind. Hij pakte de lus van mijn badjas vast en trok deze los. Hij pakte beide kanten en trok mijn badjas langzaam open en schoof hem vervolgens van mijn lijf. Hij bewoog zijn handen naar mijn billen en drukte mijn lijf tegen zijn hoofd aan. Hij masseerde mijn kont langzaam en zoende mijn buik. Ik gooide mijn hoofd naar achter, sloot mijn ogen en genoot. Ik voelde dat hij me iets naar achterduwde en hij ging een beetje omhoog van de bank.

Zijn handen lieten mijn billen los en deze gingen via mijn zij naar mijn borsten. Ze zijn nog groter dan ze al lijken in je shirtjes" fluisterde hij, terwijl hij mijn borsten liefdevol masseerde.

Mijn tepels reageerden op zijn aanraking. Voorzichtig pakte hij mijn linkerborst met beide handen vast en ging hij met zijn mond naar mijn tepel. Heel voorzichtig raakte zijn tong mijn tepel aan. Toen ging hij er heerlijke rondjes langs draaien en beet hij er zachtjes in. Ik werd alsmaar geiler en geiler en verlangde naar zijn lul in mijn handen en in mijn mond. Ik duwde hem terug op de bank en ging door mijn knieën totdat ik op de perfecte hoogte zat. Ik draaide mijn hoofd iets omhoog om hem aan te kijken en keek in zijn prachtige ogen.

Langzaam bewoog ik mijn gezicht naar voren tot mijn lippen zijn eikel raakten. Ik nam zijn heerlijke stijve lul in mijn handen en trok zijn voorhuid verder naar achter. Er zaten twee druppels op zijn eikel en ik likte het eraf. Langzaam nam ik zijn eikel een stukje mijn mond in en ik draaide met mijn tong langzaam rondjes rond zijn eikel. Nancy pijpt niet en ik heb 1 vriendinnetje voor haar gehad die het twee keer heeft gedaan".

Terwijl ik weer met mijn tong over zijn eikel ging deed ik mijn hoofd schuin omhoog om hem aan te kijken. Liefdevol veegde hij mijn haren van mijn voorhoofd weg en hield hij dit bij de rest achter mijn hoofd.

Ik keek hem even indringend aan en liet toen zijn lul dieper mijn mond in glijden. Langzaam en zachtjes zoog en sabbelde ik en draaide ik rondjes met mijn tong. Nam zijn lul uit mijn mond en likte heel zijn lul en zijn ballen.

Ik wil mijn zaad in jouw keeltje laten glijden" kreunde hij. Ik nam zijn lul weer in mijn mond en nam hem heel diep. Een kreet ontsnapte uit zijn keel. We schrokken er allebei van. Wat als Nancy en Anton niet diep zouden slapen? Ik bewoog mijn mond alsmaar sneller over zijn lul heen en nam hem diep in mijn mond. Ik bleef doorzuigen en ineens spoot zijn warme sperma mijn mond in. Het overgrote deel slikte ik door. Een beetje liet ik achter in mijn mond. Ik ging omhoog en ging naast hem op de bank zitten.

Ik pakte zijn hoofd vast en bewoog met mijn mond naar de zijne. Zijn heerlijke lippen raakten de mijne en onze monden gingen tegelijk open. Mijn tong, nog vol met zijn zaad gleed zijn mond binnen. Ik hoorde hem kreunen en onze tongen gleden heerlijk over elkaar heen.

Ik voelde hem slikken en een goedkeurend "mmm" ontsnapte uit zijn mond. Ik haalde mijn mond van de zijne en terwijl ik hem diep aankeek slikte ik zijn laatste restje zaad door. Hij legde zijn hoofd tegen mijn borsten. Ik heb mijn eigen zaad uit jouw mond opgeslurpt We hielden elkaar stevig vast en onze handen gingen over elkaars lijf.

Onze monden vonden elkaar ook weer en een hevige langdurige tongzoen volgde. Ik duwde hem dichter tegen me aan. Sloeg vervolgens een been over zijn been en trok me op zijn been. Ik begon zachtjes met mijn kut over zijn been te rijden.

Ik bleef over zijn been rijden, welk been steeds natter werd van wat sperma van Anton en mijn kutsappen. Hij ging staan en ik ging vervolgens op de bank liggen. Hij zakte op zijn knieën naast de bank, met zijn gezicht ter hoogte van het mijne. We gaven elkaar weer een lange zoen.

Toen dwaalde zijn mond af naar mijn oorlel en hij sabbelde er zachtjes aan. Er ging een schok door mijn lijf en ik kreunde "Neeej". Mijn oorlel is supergevoelig en mijn stoppen sloegen meteen door.

Vervolgens over mijn nek en schouders. Ik ging snel op mijn rug liggen en zijn tong vervolgde langzaam zijn weg over mijn lichaam. Hij zoog heerlijk aan mijn tepel terwijl hij met beide handen mijn borsten kneedde.

Snel ging hij verder totdat hij bij mijn heup uitkwam. Zachtjes gleed zijn hand over mijn buik richting mijn kut. Ik spreidde mijn benen uit elkaar. Heel langzaam bewoog hij zowel zijn tong als zijn rechterhand naar mijn klit. Langzaam liet hij een vinger over mijn klit gaan, terwijl hij mijn schaamlip in zijn mond nam en er zachtjes aan sabbelde. Dat was nog steeds wat sperma van zijn zoon wist ik. Hij schoof 1 vinger mijn kut diep in en dan weer eruit.

Zijn tong nam ondertussen mijn klit heerlijk onder handen. Al snel volgden er meer vingers. Vervolgens liet hij zijn tong over mijn schaamlippen gaan en duwde hij deze bij zijn vingers naar binnen.

Wat kon hij beffen zeg. Nancy mag blij zijn met jou". Ik had met hem te doen. Lik mij nu maar de zevende hemel in. Wij kunnen er in het vervolg voor elkaar zijn als we dat willen. Seks met jouw zoon is ook niet alles".

Hij zette zijn tong en vingers weer aan het werk en het duurde niet lang voordat ik klaar kwam. Ik ging op de bank zitten en hij kwam naast me zitten. Maar echt kloppen doet het niet toch? Daar had hij gelijk in, maar het boeide me niet. Ik had genoten van hem en wilde verder genieten. Ik ging met mijn mond naar zijn oor en fluisterde heel langzaam "Dit was al heerlijk Joop, maar ik wil dat je me ook neukt.

Ik wil dat je lul mijn kut helemaal vult. Dat je me het gekkenhuis in gaat rammen". Langzaam liet ik mijn hand naar zijn lul afzakken terwijl ik dat zei. Joop kreunde bij het leven. Iets wat je zoon niet kan. Zo lekker diep als je heerlijke lul dan zal gaan Ik wil je in me voelen. Je heerlijke lul en je heerlijke zaad, maar niet te snel komen zoals je zoon" kreunde ik fluisterend in zijn oor terwijl ik mijn lijf strak tegen het zijne aanduwde.

Ik liet zijn lul los en stond van de bank op om daar vervolgens met mijn knieën op te gaan zitten, mijn kont ver naar achter. Joop stond ook op en ging achter me staan.

Ik moest nog ietsjes zakken om op perfecte hoogte te komen. Ik was nog zeiknat en zijn eikel schoof zo naar binnen. Joop pakte me bij mijn heupen en duwde me iets verder naar beneden, zodat zijn lul een stuk mijn kut in zoog. Voor hem duidelijk ook. Hij hield zijn handen op mijn heupen en stootte heerlijk en bewoog mijn heupen mee. Hij deed heel langzaam en rustig aan en nog niet heel diep.

Ik werd gek van verlangen naar zijn hele lul in mijn kut. Hij kreunde "Cyn, dan ga ik snel klaarkomen. Ik wil je heerlijke kutje nog niet uit. Ik ben dol op je kutje. Het enige waar ik me op concentreerde was Dirk's vader die ondertussen van alles was gaan doen in huis. Ik volgde zijn bewegingen met gespitste oren en was me voortdurend bewust van waar hij was. Als hij achter de bank langs liep keek ik steeds even.

Dirk echter zat helemaal in de film en raakte steeds meer aangeschoten van alle biertjes die hij dronk. Ik had geen druppel alcohol aangeraakt. Het verbaasde me niet toen Dirk op een gegeven moment snurkend in de bank hing. Het was het duiveltje op mijn schouder dat me liet opstaan toen Dirk 's vader weer beneden was.

Ik liep naar de keuken waar hij naar toe was gegaan. Hij glimlachte toen hij mij zag. Dat gebeurt wel vaker. Ik rook even aan het glas witte wijn en glimlachte.

Ik wist wat er ging gebeuren als ik dronk, dan gingen bij mij de remmen er af. Het had me meermalen in precaire situaties gebracht en dat was ook de reden dat ik eigenlijk nooit meer dronk. Ik lust het wel, alleen Ik word dan nogal Dat kunnen we hier natuurlijk niet hebben. De warmte verspreidde zich onmiddellijk over mijn hele lichaam. Zullen we Dirk hier laten liggen en even naar de tuin gaan, of zullen we hem wakker maken?

Dirk krijgen we toch niet meer wakker. Ik knikte en mijn halfvolle glas werd tot de rand bijgevuld. Hij keek me aan en knipoogde. Ik voelde me heerlijk warm van binnen en genoot van zijn gezelschap.

Tegelijk wist ik zeker dat hij op me geilde en ik genoot er dan ook van om voor hem uit naar de tuindeuren te lopen. Zo kon hij goed naar mijn billen kijken. Buiten was het een heerlijke warme zomeravond, gelukkig want ik droeg niet meer dan een hotpants en een T-shirtje. We hadden beiden een glas in onze hand dus dat ging niet.

Ik nam nog een grote slok en draaide me om. Ik voelde me al een beetje aangeschoten worden en doordat ik me omdraaide verloor ik mijn evenwicht. De wijn uit mijn glas klotste op mijn shirt en het glas viel in het gras. Ik hing in zijn armen tot hij me weer in evenwicht bracht. Giebelend wankelde ik op mijn voeten. Mijn T-shirt drijfnat van de wijn.

Oh, neem me hier en nu! Dacht ik bij mezelf en was een en al geilheid. Dirks vader stond onmiskenbaar met zijn halfharde lul naar me te kijken terwijl ik een nutteloze poging deed mijn T-shirt te fatsoeneren, ik schaamde me een beetje omdat mijn tepels glashelder door de natte stof te zien waren maar tegelijk werd ik er geil van. Ik keek hem wantrouwend aan alsof ik wilde zeggen, ja, ja, je wilt mijn borsten zeker zien.

Mijn borsten deinden naar beneden terwijl ik het shirt over mijn hoofd stroopte. Ik deed het extra langzaam om hem ruim de gelegenheid te geven naar mijn tieten te kijken. Ik kronkelde me in zijn vest en snoof zijn aftershave op. Als een krols poesje draaide ik mijn kont tegen hem aan en voelde zijn lange dikke lul door de stof van zijn broek.

Hij bleef staan terwijl ik zachtjes tegen zijn lul aan stond te rijden. Voor ik het zelf in de gaten had streelde ik met mijn hand achterlangs de binnenkant van zijn dij waar ik de volledige omvang van zijn lul betastte.

Ik kreeg mijn hand niet volledig om zijn lul, zo dik was hij. Oh, ik voelde me plots een klein meisje ten opzichte van deze grote beer van een vent.
Gangbang in belgie lesbische


Ik kon het niet helpen. Op de een of andere manier word ik er geil van om mannen uit te dagen, dit is bijna een verslaving. De vader van Dirk had nu duidelijk oog voor mij gekregen, in elk geval voor mijn kont want ik had wel in de gaten dat hij geen gelegenheid onbenut liet om mijn billen te bekijken.

Heerlijk voelde dat en ik geilde op het gevoel dat hij me bekeek als ik bijvoorbeeld naar het toilet liep. De spanning geilde mij op denk ik. De spanning dat niemand het doorhad behalve ik en de man die op me geilde.

De steelse blikken, knipogen en de verhitte blikken als ik net iets meer laat zien dan verwacht. Wat een heerlijk gevoel dat zijn reusachtige lul nu kloppend tegen zijn been plakte, allemaal door mij. Zou het ooit zover kunnen komen? Dat ik seks heb met de vader van mijn vriendje? God weet dat ik er naar verlang. Ik zat met een drijfnatte kut op de bank te fantaseren terwijl ik samen met Dirk naar een film keek. Het enige waar ik me op concentreerde was Dirk's vader die ondertussen van alles was gaan doen in huis.

Ik volgde zijn bewegingen met gespitste oren en was me voortdurend bewust van waar hij was. Als hij achter de bank langs liep keek ik steeds even. Dirk echter zat helemaal in de film en raakte steeds meer aangeschoten van alle biertjes die hij dronk. Ik had geen druppel alcohol aangeraakt. Het verbaasde me niet toen Dirk op een gegeven moment snurkend in de bank hing.

Het was het duiveltje op mijn schouder dat me liet opstaan toen Dirk 's vader weer beneden was. Ik liep naar de keuken waar hij naar toe was gegaan. Hij glimlachte toen hij mij zag. Dat gebeurt wel vaker. Ik rook even aan het glas witte wijn en glimlachte. Ik wist wat er ging gebeuren als ik dronk, dan gingen bij mij de remmen er af. Het had me meermalen in precaire situaties gebracht en dat was ook de reden dat ik eigenlijk nooit meer dronk.

Ik lust het wel, alleen Ik word dan nogal Dat kunnen we hier natuurlijk niet hebben. De warmte verspreidde zich onmiddellijk over mijn hele lichaam. Zullen we Dirk hier laten liggen en even naar de tuin gaan, of zullen we hem wakker maken?

Dirk krijgen we toch niet meer wakker. Ik knikte en mijn halfvolle glas werd tot de rand bijgevuld. Hij keek me aan en knipoogde. Ik voelde me heerlijk warm van binnen en genoot van zijn gezelschap. Tegelijk wist ik zeker dat hij op me geilde en ik genoot er dan ook van om voor hem uit naar de tuindeuren te lopen. Zo kon hij goed naar mijn billen kijken. Buiten was het een heerlijke warme zomeravond, gelukkig want ik droeg niet meer dan een hotpants en een T-shirtje. We hadden beiden een glas in onze hand dus dat ging niet.

Ik nam nog een grote slok en draaide me om. Ik voelde me al een beetje aangeschoten worden en doordat ik me omdraaide verloor ik mijn evenwicht. De wijn uit mijn glas klotste op mijn shirt en het glas viel in het gras. Ik hing in zijn armen tot hij me weer in evenwicht bracht. Giebelend wankelde ik op mijn voeten. Mijn T-shirt drijfnat van de wijn.

O eindelijk kreunde ze wat heerlijk om zo gebruikt te worden, ram maar diep door beuk maar flink en dat gebeurd en zo kom Ellen voor de eerste keer heerlijk klaar en spuit Jaap niet lang daarna zijn eerste lading in haar onbeschermde kut Ellen wil wel meer maar Jaap zegt dat hij zijn zaad wil opsparen voor de beurt die zij 's avonds zal krijgen dan zal je kut flink vol zitten meisje zegt hij en dan gaat hij toch maar aan de klus beginnen waar hij voor gekomen is.

Onder het koffie drinken zegt hij dat Alex het wel van zijn moeder zal hebben, dat ik nog een kind bij haar gemaakt hebt is nog een wonder want zij is ook een koude kikker terwijl ik wel van lekker vaak wil neuken Dan kom je toch lekker bij mij, zegt Ellen alleen al die gedachten zorgt dat mijn kutje al weer geil is, bekent zij en Jaap voelt even in haar slipje en ja hoor ze is weer drijfnat.

Die avond is Jaap er op tijd en ellen wacht hem op in een kort jurkje en laat zien dat zij weer geen slipje aan heeft en zij zit al snel met zijn paal te spelen en zij geile elkaar lekker op Ellen heeft aan Alex gevraagd hoe laat hij thuis wilde komen, nou tegen elf uur had hij gezegd want morgen moet ik op tijd op en dan hout hij zich aan de tijd, zegt ze.

Dan zal ik jouw tegen half elf een beurt geven, zegt Jaap, dan is je kut flink vol wanneer hij komt, o heerlijk zegt zij want hij zal mijn kut uit moeten likken en ik zal zijn smoel onder jouw zaad en mijn kut vet drukken die klootzak en zo krijgt Ellen weer de volle laag en spuit Jaap zijn zak flink leeg in haar heerlijke strakke kutje. Blijf jij maar in bed liggen, zegt Jaap en laat het niet uit je heerlijk zaaddoos lopen maar drukt en in de smoel van mijn zoon en dat gebeurd.

Jaap is mooi op tijd weg wanneer Ellen Alex hoort thuis komen en hij komt naar boven. Ze hoort al wel dat hij weer te veel gezopen heeft en hij kijkt niet eens naar haar dat zij naakt ligt Zij krijgt snel een kusje en hij wil slapen maar zij komt overeind en kruip naar zijn hoofd. Je moet likken zegt ze ik wil je toch even diep door mijn scheur voelen gaan.

Hij probeerde er onderuit te komen maar zij pakt zijn hoofd goed vast en perst haar vette zaadkut op zij mond, likken klootzak zegt ze en drukt haar kut leeg en hij moet slikken. Wanneer ze van hem af komt zit zijn hele gezicht onder het vet, wat ben jij nat zegt hij nog even en dan draait hij zich om en valt in slaap.

Ellen speelt met haat vette kut en klitje en komt nog een keer klaar en dan valt zij in slaap. De volgende dag komt Jaap weer lang en Ellen ontvangt hem in haar badjas en wanneer die open wappert ziet hij dat zij naakt is. Zijn hand glijd tussen haar benen en een paar vingers glijden in haar kutje die weer nat is. Ja zo voelt een gezonde vrouw zegt en hij en zij knijpt in zijn lul.

En zo een een gezonde kerel zegt zij. Wanneer ze in bed liggen te neuken verteld zij hoe het is gegaan en hij neukt haar door het bed heen. Een paar maanden later weten ze dat Jaap raak heeft gespoten Ellen is zwanger en zij wordt alleen maar geiler en kan zich moeilijk in bedwang houden wanneer jaap er is. Zo gebeurt het dat op een zaterdagavond, wanneer Jaap met Ester, zijn vrouw bij Ellen en Alex op bezoek zijn dat Ellen bij hem op schoot gaat zitten.

Nou nou zegt Ester jullie kunnen wel gek op elkaar zijn vindt jij dat goed Alex, vraagt zij. O het kan mij niets schelen wat ze doe maak jij je er drukt om, vraagt hij aan zijn moeder, nee hoor wanneer ze mij maar met rust laten, zo denk ik er ook over zegt hij. Nou wij zullen jullie wel met rust laten hoor, zegt Ellen maar wij willen meer wacht maar en wij gaar de kamer uit.

Even later komt zij de kamer binnen in een geil setje, haar tepels komen flink boven de cups uit en Jaap ziet dat zij haar kutje heeft geschoren, waar de dag ervoor nog een aardig plukje kuthaar zat was alles nu glad. Wat heeft dit te betekenen, vraag Ester dat zullen we jullie laten zien, zegt Ellen en zij trekt Jaap overeind en maakt zijn broek open en trek die met zijn slip uit. Daar staat hij meteen harde paal.

Aan je lul trekken gratis s downloaden


Ik kreeg een teleurgestelde blik in mijn ogen en antwoordde "Jammer, ik had wel verder willen voelen. Ik droom en fantaseer al maanden over je". Hij keek me met grote ogen aan en zei "Schatje toch, dat wist ik niet". Daar stonden we met z'n tweeën.

We keken elkaar strak in de ogen en zeiden niets. Maar onze ogen spraken boekdelen. De geilheid was bij hem af te lezen en bij mij ongetwijfeld ook. Mijn ogen zijn altijd de deuren naar mijn diepste gedachtes en verlangens. Hij keek me aan en fluisterde "Dat is wel het verstandigste toch? Hij had wederom gelijk, maar verstand … daar moet je niet altijd aan toegeven. Ik wil eens zien hoe sterk onze gevoelens zijn en wat we daarmee kunnen doen. Laten we zorgen dat we vannacht als Nancy en Anton gaan slapen zelf niet in slaap vallen en elkaar beneden zien.

Ik wil voelen en zien wat ik net al voelde. Ik wil je naakte lijf zien en je proeven, van je genieten". Hij pakte mijn hand vast en er ging een tinteling door heel mijn lijf. Hij keek me diep aan en na een paar minuten stilte wat waarschijnlijk maar een paar seconden was zei hij "Okay, dat doen we". Ik zie jou dan wel verschijnen". Nancy gaat altijd vroeg naar bed, dus hij zou inderdaad als eerste beneden zijn Terwijl hij mijn hand nog vast had in de zijne tilde hij deze omhoog en hij ging met zijn hand over mijn wang.

Hij gaf me een handzoen en liet mijn hand los. Snel gooiden we friet in de frietpan en we gingen naar binnen. Hij keek me met een glimlach aan wat zagen zijn ogen er mooie uit als hij lachte en ik lachte terug. Ik gaf Anton een zoen en zei "Voor jou een vraag.. De friet die avond was heerlijk. Nog heerlijker was de voet van Joop die onder de tafel de mijne vond.

Onvoorstelbaar … ik zat voetje te vrijen met mijn schoonvader met diens vrouw en zoon naast ons. Van het idee en van het plannetje voor die nacht werd ik bloedgeil. Na het eten hebben we met z'n vieren beneden tv gekeken. Tegen 21 uur meldde Anton dat wij boven in zijn slaapkamer een dvd gingen kijken en we vertrokken. In Anton's slaapkamer aangekomen viel ik hem meteen aan. Ik was nog steeds bloed- en bloedgeil en verlangde naar een heerlijke vrijpartij.

Ik begon hem gepassioneerd te zoenen en duwde hem op bed. Ik ritste zijn broek open en nam zijn lul in mijn handen. In mijn gedachte had ik de lul van zijn vader in mijn handen. Een lul die, zo had ik al wel gevoeld, centimeters groter was dan de 14 cm van Anton.

Ik masseerde zijn lul terwijl ik mijn ogen dicht had en zag Joop en zijn waarschijnlijk heerlijke paal voor me. Ik hoorde Anton kreunen "pijp me". Ik nam zijn lul in mijn monden en zoog hem in no time klaar. Anton was helemaal wild van gepijpt worden en kwam dan altijd snel klaar.

Hij spoot mijn mond vol en ik slikte zijn zaad door en ging op het bed liggen. Vervolgens zette hij zijn tv en dvd-speler aan en kroop hij op bed tegen me aan. Na ongeveer drie kwartier hoorde ik zijn ouders de trap opgaan. Ik kreeg weer kippenvel van ons plannetje. Hij antwoordde mijn zoenen gretig en zakte met zijn mond via mijn gezicht en bovenlijf naar mijn onderlijf. Zijn tong ging gretig over mijn schaamlippen en mijn klit. Zijn vingers schoven een stuk mijn kut in.

Wow" hoorde ik hem fluisteren en hij zette zijn vingers heerlijk aan het werk. Zijn tong en vingers brachten me al vrij snel naar een hoogtepunt; de beelden in mijn hoofd van straks hielpen mee. Ik kwam heerlijk klaar.

Langzaam kwam hij over mijn lijf weer omhoog. Ik voelde zijn stijve lul over mijn been schuren. Hij had de irritante eigenschap om te onthouden wie de laatste keer onderop had gelegen en de keer daarna was de ander dan aan de beurt. Een tik van hem waar ik me enorm aan stoorde. De seks was op zich wel lekker, maar altijd zo hetzelfde. Altijd maar hij of ik onderop.

Nooit eens heerlijk doggystyle ofzo. Was lichamelijk ook niet echt mogelijk. We zijn beiden aan de forse kant, beter gezegd: Hij heeft een flinke buik en ik een flinke kont. Doggystyle is dan niet doen. Hij rolde naast me en ik ging boven op zijn buik liggen, met mijn kut een flink stukje boven zijn lul. Hij duwde me naar beneden "Neuk me schatje". Ik hoorde de slaapkamerdeur van zijn ouders opengaan en de trap kraken.

Joop die naar beneden ging! Er ging weer een rilling over mijn lijf en ik liet mijn kut over Anton's lul zakken. Ik bewoog lekker langzaam over zijn lul om vervolgens op mijn hurken te gaan zitten en hem heerlijk te neuken. Zwaar hijgend fluisterde hij "Ik ga zo komen". Het andere probleem van de seks tussen ons: Zowel tijdens het pijpen als tijdens het neuken. Op dat moment vond ik het helemaal niet erg, des te eerder ging hij slapen en des te eerder kon ik naar beneden.

Ik bewoog nog sneller heen en weer en hij kwam klaar. Ik liet mezelf weer op zijn buik zakken en gaf hem een zoen. Truste" en hij draaide zich met zijn rug naar me toe. Binnen een paar minuten hoorde ik zijn zware ademhaling overgaan in gesnurk.

Ik stapte uit bed en trok een badjas aan en opende zachtjes de deur. Het gesnurk ging onverstoord verder. Heel zacht deed ik de deur dicht en ging ik de trap af. Ondertussen gleed wat zaad uit mijn kut over mijn been. Ik ging beneden eerst naar de wc om dat af te vegen. Vervolgens ging ik met een stukje wc-papier naar mijn kut, maar bedacht me. Het leek me wel geil dat Joop het zaad van zijn zoon zou voelen. Toen die gedachte in mijn hoofd schoot werd ik weer bloedgeil.

Ik ging de wc uit en opende de woonkamerdeur. Joop zat naakt op een bank. Ik ging voor hem staan en zag zijn lul langzaam omhoog komen. Slap zag die er al geweldig uit! Slap iets kleiner dan de stijve lul van zijn zoon. Ik likte over mijn lippen en bracht een vinger naar mijn mond om over mijn lippen te gaan.

Stak de vinger vervolgens in mijn mond en zoog eraan. Donkerrood krullend haar heb ik, mijn man vind het altijd erg leuk als ik mij kleed en dat hij wat meer van mijn dikke tieten ziet. Ik mag dat wel en laat graag een klein beetje meer zien. Als we lekker aan het sexen zijn zegt Ben wel eens om mij extra op te geilen dat ik mij door een andere vent moet laten neuken een keer. Geen haar op mijn hoofd denkt daar aan maar speel het spel soms wel eens mee, en fantaseren we er lekker op los terwijl hij mij dan prima onderhanden neemt.

In het geheim liet ik mij neuken door schoonvader! Peter heeft nog een fantasie, zijn ouwe oma eens lekker neuken. Kijk mee hoe deze fantasie uitkomt! Met lange diepe halen word ik in mijn kont geneukt! Ongelooflijk, dit zijn de jongste meiden van het net, en kan nog net door de beugel denken we?

Maar geil vrouwen die jouw spema willen eten! Kijk ze eens genieten voor hun eerste keer. Tieners gaan over hun grenzen en doen supergeile spelletjes met elkaar.

Op de parkeerplaats neuken ze erop los, die schakelpook past ook lekker in dat kontgaatje. Ik heb een heel geil speeltje, zeg jij me wat ik moet doen? Hij ramt zijn enorme lul diep in haar kut en voelt haar grote schaamlippen strak om zijn lul.

De meester vuistneukt zijn homo slaaf tot zijn elleboog! Neuk mam in haar reet voor straf! Ze willen meer en besluiten voor de cam met hun kutjes te gaan spelen. Deze bejaarden gaan helemaal los. Zo was het augustus dit jaar dat mijn schoonvader jarig was, de vader van Ben dus, Bernhard heet hij maar om verwarring te voorkomen noem ik hem altijd gekscherend “Ouwe”.

Niet dat hij oud is hij is net de 50 gepasseerd, omdat hij alleen is help ik hem altijd op zijn verjaardag, overigens kan ik prima met hem overweg hoor, ik had die dag een rok aan tot net boven de knieën, een string eronder, blote benen, en ook vanwege mijn grote tieten een BH aan en er een blouse over.

In de avond na zijn werk zou mijn man ook komen, in de middag was er wat bezoek geweest en het was wel gezellig, toen iedereen weg was stond ik in de keuken wat vaat op te ruimen komt de “Ouwe” achter mij staan en pakt mij met beide handen bij mijn kont en zegt daar bij: Na even laat hij me los en gaat weer naar de kamer, als ik later bij hem zit vraagt hij of ik het niet erg vond dat hij mij bij mijn kont pakte en of ik er niet kwaad om ben.

Duidelijk zeg ik hem dat ik het niet erg vond maar dat mijn man dat beter niet kan zien en weten. Lachend zegt mijn schoonvader dan dat hij het wel vaker mag doen zolang niemand het maar zit, en erachter aan: Een poos later als ik weer een keer prima sex met mijn man heb en hij weer aan het fantaseren slaat hoe ik me door een ander zou laten neuken kan ik er niets aan doen dat ik in gedachten aan mijn schoonvader moet denken hoe het zou zijn als hij mij zou neuken.

Heerlijk geil maakt het mij, maar na de sex denk ik er verder niet meer aan. Toch denk ik vaker aan mijn schoonvader dan anders, en besluit om de volgende dag zomaar even bij hem op de koffie te gaan, wat ik overigens wel vaker doe hoor.

Simon stond op om een potje te pakken, toen pas begrepen we wat Ans bedoelde zijn lul was keihard lang en erg dik met een grote eikel, zijn lul was ruim 23 cm, Simon smeerde wat glijmiddel op zijn lul en smeerde de anus van Ans ook in, duwde een vinger naar binnen en neukte haar kontje. Zijn grote vingers waren bijna net zolang en dik als mijn lul, Simon begon Ans nu harder te neuken en sloeg met zijn vrije hand nog enkele malen op haar beursgeslagen kont.

Simon trok zijn vinger uit haar kontgatje en zei je gaat hem krijgen slet, plaatste zijn dikke eikel tegen haar anus en duwde deze zonder genade tot de helft in haar kont, Ans gilde en probeerde weg te komen maar zijn grote handen hielden haar heupen als een bankschroef wast.

Simon neukte zijn vrouw nu diep in haar anus en bleef haar maar voor hoer, slet en teef uitmaken, Ans snikte als een kleinkind maar bleef zitten met haar kont omhoog wat een geil gezicht was. Beiden waren we van dit geil geworden, Lies zei wat heeft mijn vader een ontzettende grote lul hij verkracht mijn moeder maar dat windt mij op, ik zei mij ook en streelde haar kutje en duwde twee vingers in haar kut, ze kreunde zachtjes terwijl ze toekeek hoe haar vader zijn vrouw als een beest naaide en haar voor hoer uitmaakte.

Voor Simon was de opwinding groot hij neukte Ans nog even en gaf aan klaar te komen na een laatst stoot spoot hij zijn zaad in haar anus, hij bleef nog even in haar zitten maar trok toen in een keer zijn lul uit haar kontgatje, gelijk kwam er een straal sperma naar buiten uit haar openstaande anus. Simon ging boven op Ans liggen en wij slopen snel naar ons slaapkamer licht lieten we uit en kleden ons uit en kropen in bed, Lies ging met haar kut op mijn gezicht zitten en zei lik me klaar, ik likte haar behaarde grote kut terwijl zij fantaseerde over de grote lul van haar vader, ze was gewoon geil op haar vaders lul.

Opeens begon ze klaar te komen en zei ik wil ook een lange dikke lul in mijn kut voelen die mijn baarmoeder helemaal volspuit met zijn sperma. Voldaan stapte ze van mij af zelf was ik nog niet klaargekomen, Lies nam mijn lul in haar mond en binnen enkele minuten spoot in haar mond vol sperma die ze doorslikte, ik dacht na over wat ze had gezegd en wist dat mijn lul haar kut geen voldoening kon geven.

Vanuit de slaapkamer van mijn schoonouders hoorden we het gekreun van Ans die hard in haar kutje werd geneukt en hoorden haar klaarkomen, dit ging nog ruim een half uur door tot Simon haar kutje volspoot en ze gingen slapen niet wetend dat wij alles hadden gezien en gehoord.