Lekker aan je lul trekken onderdanige slavin

Ik ging licht gebogen voor hem staan en nam zijn pik tussen mijn tieten en begon hem met mijn tieten te bewerken. Ik voelde hoe zijn paal begon te kloppen en wist dat hij zo zou spuiten en dat wilde ik dus niet dus nam ik mijn borsten weg en begon zijn lul met mijn tepels te bewerken. Mijn slaaf wist niet meer hoe hij het had en smeekte me om tussen mijn tieten te mogen spuiten. Ik pakte zijn lul vast en begon hem af te trekken.

Even later spoot hij zijn enorme lading sperma tegen mijn tieten. Mijn slaaf had zoveel gespoten dat hij trillerig op de benen mij smeekte om los gemaakt te worden. Wat ik ook deed, want ik had ook nog een ander spelletje in mijn hoofd. Na samen een sigaret te hebben gerookt en een glas fris gedronken te hebben liep ik naar de kleerkast en haalde een zwarte neglice eruit met bijpassende kousen en beha en beval mijn slaaf die aan te trekken.

Heel voorzichtig kleedde hij zich toen aan en zei telkens tegen mij: Ik gelaste hem het slipje met open kruis aan te doen en wel zodat zijn lul er goed uit kwam. Daarna beval ik hem zo te lopen als een vrouw. Zich strelend en betastend. Mijn slaaf raakte opnieuw in extase en liep de hele kamer door en steeds maar roepend: Hij bleef rondlopen tot ik hem beval voor mij te gaan zitten en dwong hem mijn leren laarzen te kussen.

Mijn slaaf nam heel teder mijn benen vast en kuste mijn laarzen van boven naar beneden, zich met zijn andere hand telkens over zijn lichaam wrijvend kuste hij mijn de laarzen geheel af.

Toen hij dat had gedaan beval ik hem op bed te gaan liggen. Met zijn armen en benen wijd. Hij ging op zijn rug liggen en staarde mij aan alsof hij wilde vragen. Wat gaat u nu weer doen. Ik pakte de touwen van de wand en begon mijn slaafje goed vast te maken. Ik deed nog een extra grof touw om zijn middel zodat hij geen beweging kon maken. Daarna pakte ik een riempje en bond die om zijn pik en ballen zodat het goed strak zat. Ik pakte de suedezweep en begon hem over zijn lichaam te slaan.

Telkens als hij de slagen voelde wipte zijn lichaam op. Ik zag dat zijn pik steeds harder werd en op de paarse eikel kwamen alweer enkele druppels vocht. Ik hield op met slaan en begon me langzaam uit te kleden. Eerst deed ik mijn beha uit zodat hij mijn grote ronde borsten kon zien. Het water liep hem uit de mond toen ik op het bed ging staan en met mijn benen wijd over hem. Langzaam maakte ik mijn slipje los en liet het op zijn borst vallen. Mijn slaaf kreunde steeds meer.

Ik liet mijn leren slipje met de ketting langzaam over zijn lichaam glijden tot bij zijn lippen en beval hem mijn ket- ting te kussen. Heel gulzig nam hij de ketting in de mond en begon het hevig te kussen. Na enkele minuten nam ik het weg. Toen beval ik mijn slaaf naar mijn deels geschoren kutje te kijken dat hij altijd zo mooi vond.

Ik ging iets door mijn knieen zodat hij bijna mijn kutje kon beroeren met zijn tong. Hij rook de geur van mijn kutje en smeekte me om dichterbij te komen. Maar dat deed ik niet. Ik maakte een hand van hem los en beval hem zijn pik in de hand te nemen en zich af te trekken.

Helemaal dol door de geur van mijn kutje begon hij daarmee. Toen ik zag dat hij bijna ging spuiten ging ik met mijn tieten naar zijn lul en nog geen minuut later spoot hij zijn grote lading sperma tegen mijn tieten aan. Mijn slaaf was daarna doodmoe. Ik maakte hem los en beval hem naar de douche te gaan om zich lekker in te zepen, zodat hij klaar was als ik kwam.

Toen ik in de douche kwam stond hij al op me te wachten. Ik stapte onder de douche en mijn slaaf begon mij heerlijk in te zepen waarbij niets vergeten werd. We stonden daarna samen onder de douche onze lichamen tegen elkaar aan zodat de hete straal ons beide bedekte. Na ongeveer tien minuten verlieten we de douche en gingen naar beneden om iets te drinken, want dat had hij maar ik ook wel verdiend.

Na nog wat gepraat te hebben gaf mijn slaaf mij een kado wat ik heel erg op prijs stelde. Hij kreeg van mij een dikke kus en een klap op zijn kont. Lachend verliet mijn slaaf me. Wanneer hij weer kwam moest ik maar afwachten. Maar het was toch weer gezellig geweest.

Ik had me dus niet voor niets in het leder gekleed. Lang tijd om te bedenken wat er zou gaan gebeuren kreeg ik niet, want ik hoorde de meesteres al de trap af komen. De deur zwaaide open en gekleed in strak kort een zwart leren rokje, dito pushup BH, torenhoge zwarte pumps met gouden punt en een zweepje in haar hand kwam ze recht naar ons toe gelopen.

Pas nu kon ik goed zien welk een prachtig figuur de meesteres had: Ze had mijn bewonderende blikken natuurlijk al lang in de gaten en kwam vlak voor mij staan een lichte spreidstand. Ik zag dat ze geen slipje droeg. Haar schaamlippen waren kaal en alleen haar! Ze keek mij recht in mijn ogen.

Ze had zich zwaar opgemaakt. Het zwart rond haar ogen maakte haar blik nog strenger. Ik wendde mijn blik onderdanig af naar beneden alwaar ik zag mijn pik met schokjes omhoog kwam. Ik begreep deze zithouding nu als geen ander. Ik zal jou eerst eens moeten opvoeden denk ik. Aha, dat had ik dus goed gezien. Slaven hebben geen schaamhaar. De meesteres deed een stap naar achter waarna de man voor mij neerknielde en mijn pik en ballen begon in te zepen. Vakkundig werd ik van mijn schaamhaar ontdaan, waarna de meesteres de zaak kwam keuren.

Dit vette kont van je wil ik ook kaal hebben. Opnieuw volgde er een keuring waarbij ze met het zweepje uitdagend over mijn anus gleed. Waarna hij de spullen opruimde en weer op zijn plaats ging zitten. Jullie zijn hier om mij te behagen en als het me niet bevalt volgen er straffen. Je meesteres alleen aankijken als ze direct tegen je praat. Nog veel te leren dus. Ik kroop tot vlak bij haar en keek omhoog. Je zit niet op te letten, hé. Toen ze achter me stond bukte ze zich voorover en haalde met de vlakke hand hard uit.

Pats, pats, links en rechts werden mijn billen geraakt. Ik voelde mijn billen gloeien. De meesteres liep op ons toe en liep een onderzoekend om ons heen. Ze liet haar hand over de borst van de man gaan en greep zijn tepel vast.

Ze trok er aan en kneep er vervolgens met haar nagels zo hard in dat de slaaf zich een pijnkreetje liet ontvallen. De slaaf wist kennelijk heel goed welke straf hem boven het hoofd hing. Hij kroop richting de eethoek en ging voorover gebogen over de tafel liggen. Ze nam schuin achter hem plaats. De meesteres haalde opnieuw met de vlakke hand uit.

Na de tiende klap waren zijn! Ik zag dat er wat voorvocht uit zijn pik op de vloer droop. Ik kroop er snel heen en likte het voorvocht van de vloer. Ga maar weer op jullie plaatsen zitten. De slaaf begon haar voeten te kussen en ging langzaam omhoog naar haar knieën en weer terug. Ik voelde dat ze naar me keek maar durfde natuurlijk niet op te kijken. Zonder de meesteres verder aan te raken kuste hij de achterkant van haar benen van beneden naar boven tot net onder haar rokje daar waar haar billen begonnen en weer terug.

Daarna draaide de meesteres zich om en werden haar benen aan de voorkant gekust door de slaaf. Ook weer tot net onder haar rokje. Terwijl ze zich weer omdraaide en haar rokje omhoog hees zodat haar billen vrij kwamen. Wat een mooie billen had ze toch, heerlijk rond. De slaaf drukte zijn gezicht tussen haar billen en begon te likken. Omdat je zo braaf en gehoorzaam bent mag je nu stijf worden", zei de meesteres.

Ik zag dat zijn pik nu inderdaad begon te groeien totdat hij stijf vooruit priemde. Hij zorgde er wel voor dat hij niet met zijn pik tegen de meesteres haar benen kwam. Ik probeerde mijn gedachten te verplaatsen maar het hielp niet. Dit geile tafereel miste op mij zijn uitwerking niet. Mijn pik was net zo stijf als die van slaaf.

De meesteres had dit nu ook opgemerkt maar liet haar bilspleet nog even verwennen waarbij ze iets bukte en met het haar handen haar billen van elkaar trok zodat slaaf met zijn tong ook haar anus kon verwennen. Jij weet wat de meesteres van je verlangt. Jij weet nog steeds niet wat gehoorzamen is en als je denk dezelfde rechten te hebben dan deze slaaf dan heb je het goed mis. Dat stijf zijn van jou zal ik wel eens even afstraffen. Ik kon niet zien wat.

Ze kwam achter me staan en ging met haar hand langs mijn hals naar mijn borst waar ze mijn tepel pakte en er een klem op zette. Ik voelde een pijnlijk maar sensationele prikkel door mijn tepel gaan die ik tot in hij pik kon voelen. Ze plaatste de tweede klem en kwam vlak voor mij staan. Met het zweepje tikte ze op de klemmen waardoor het gevoel nog meer versterkt werd.

Dit spel wond de meesteres blijkbaar enorm op want ik kon op deze afstand haar kutsappen ruiken, hetgeen mijn erectie probleem alleen maar vergrote en dat beviel haar totaal niet. Ze deed een pas naar achter en gaf mij een slag recht in mijn gezicht. Ze nam het zweepje in haar andere hand en haalde nog een keer uit op mijn andere wang. Het deed behoorlijk pijn maar ik gaf geen krimp.

Mijn erectie was tot mijn verbazing en opluchting wel meteen verdwenen. Ze kwam vlak naast mij staan en zei terwijl ze met het zweepje tegen mijn lul tikte, "Dat is beter. Ze zag dat ik van haar geur genoot en smeerde iets van haar sappen onder mijn neus. Hierdoor bereikte ze opnieuw haar doel; mijn pik kwam weer met schokjes omhoog. Je bent een geil sletje en geile sletjes pak ik altijd op mijn speciale manier aan.

Toen ze na enige tijd terug kwam had ze zich een grote v! Terwijl ze in mijn richting liep zwiepte hij zwaar heen en weer. Ik zat nog steeds om mijn knieën. Ze kwam voor mij staan, nam de lul in haar handen en begon trekkende bewegingen aan te maken. Doe je mond eens open.

Ja, en dieper sletje", zei ze terwijl ze een hand achter mijn hoofd plaatste waarna ze de dildo met kracht in mijn mond op en neer begon te rammen. Pijpen slet" Ze drukte hem nu echt mijn keel in waardoor ik moest kokhalzen en de tranen over mijn wangen liepen.

Ze trok de lul uit mijn mond en sloeg me er lachend mee op mijn wangen. Ze gebood mij om op te staan waarna ze me naar de tafel loodste.

Ze duwde mij voorover over de tafel waar enkele minuten geleden de ander slaaf zijn straf had gekregen. Ze wenkte de slaaf. Die kwam met een pot vaseline aanlopen. Hij nam wat vaseline op zijn vinger en smeerde dat over mijn anus en door mijn bilspleet. Hij nam nog een lik en drukte die met zijn vinger mijn anus binnen, waarna de meesteres hem weer naar zijn plaatst verwees.

Ze haalde de pik door mijn pas geschoren bilspleet en spuugde er nog eens op, waarna ik de kunstpik tegen mijn anus voelde drukken. Waarna ze met een felle beweging de kop van de lul bij me naar binnen stootte. Hij was wel erg dik en ik kermde van pijn. Ik bevestigde dat blijkbaar niet snel genoeg want ze pakte me bij mijn haren en vroeg, "lekker?. Ze begon me dieper te penetreren en voerde daarna het tempo op. Ze neukte me nu hard en genadeloos in mijn kont. Terwijl ze me afneukte begon ze op mijn billen te slaan.

Bij iedere stoot sloeg ze toe. Na de twintigste stoot stopte ze en vroeg: Ze trok de pik uit mijn kont en ontdeed zich ervan. Ik moest zo blijven liggen. Ik voelde dat mijn aars flink was opgerekt. Ze schoof een stoel onder de tafel vandaan. Ze riep de slaaf, die vervolgens voor haar neer moest knielen. Ze plaatste een voet op de stoel. Waarna ze de slaaf naar zich toe trok en hem met zijn gezicht in haar kruis drukte. Slaafje kijk me aan.

Ze keek mij zeer uitdagend aan. Van deze likbeurt genoot ze zichtbaar. Het genot was van haar gezicht af te lezen maar kreunen deed ze niet. Je weet hoe ik het graag heb. Haar sappen vermengt met zijn speeksel liepen langs zijn kin. Graag had ik zijn plaats ingenomen of zelfs alleen al de voeten van de meesteres gekust, maar ik had het wat dat betreft verknald vreesde ik.

De meesteres begon met haar billen te draaien en riep tegen de slaaf: Haar orgasme duurde lang. Ze was echt van de wereld maar kreunen deed ze niet; alleen zwaar ademen. Nadat haar orgasme was weggeëbd liet ze het hoofd van de slaaf los en streelde hem door zijn haren. Ze keek mij nu indringend aan en zei: Ik zoog de pik van slaaf naar binnen en schoof met mijn lippen zijn voorhuid terug zodat ik met mijn tong zijn eikel kon verwennen.

Ze genoot van onze onderdanigheid en riep: Ik wil je horen slurpen. Ze greep haar borsten vast en begon ze te kneden. Ze begon weer met haar! Ik zag dat haar de beenspieren zich spanden en dat haar hoofd weer rood werd. Ze beleefde duidelijk opnieuw een orgasme. Na dit orgasme liet ze zich nog even nalikken waarna ze op stond en onderuitgezakt in een fauteuil plaatsnam.

Ik stopte met pijpen en de slaaf stond op. Met een hand rond zijn pik en een onder zijn ballen pijpte ik slaaf vol overgave.

Neuken in zaandam sexy meesteres

Ze keek mij recht in mijn ogen. Ze had zich zwaar opgemaakt. Het zwart rond haar ogen maakte haar blik nog strenger. Ik wendde mijn blik onderdanig af naar beneden alwaar ik zag mijn pik met schokjes omhoog kwam. Ik begreep deze zithouding nu als geen ander. Ik zal jou eerst eens moeten opvoeden denk ik.

Aha, dat had ik dus goed gezien. Slaven hebben geen schaamhaar. De meesteres deed een stap naar achter waarna de man voor mij neerknielde en mijn pik en ballen begon in te zepen.

Vakkundig werd ik van mijn schaamhaar ontdaan, waarna de meesteres de zaak kwam keuren. Dit vette kont van je wil ik ook kaal hebben. Opnieuw volgde er een keuring waarbij ze met het zweepje uitdagend over mijn anus gleed.

Waarna hij de spullen opruimde en weer op zijn plaats ging zitten. Jullie zijn hier om mij te behagen en als het me niet bevalt volgen er straffen. Je meesteres alleen aankijken als ze direct tegen je praat. Nog veel te leren dus. Ik kroop tot vlak bij haar en keek omhoog. Je zit niet op te letten, hé. Toen ze achter me stond bukte ze zich voorover en haalde met de vlakke hand hard uit. Pats, pats, links en rechts werden mijn billen geraakt. Ik voelde mijn billen gloeien.

De meesteres liep op ons toe en liep een onderzoekend om ons heen. Ze liet haar hand over de borst van de man gaan en greep zijn tepel vast. Ze trok er aan en kneep er vervolgens met haar nagels zo hard in dat de slaaf zich een pijnkreetje liet ontvallen. De slaaf wist kennelijk heel goed welke straf hem boven het hoofd hing.

Hij kroop richting de eethoek en ging voorover gebogen over de tafel liggen. Ze nam schuin achter hem plaats. De meesteres haalde opnieuw met de vlakke hand uit. Na de tiende klap waren zijn! Ik zag dat er wat voorvocht uit zijn pik op de vloer droop. Ik kroop er snel heen en likte het voorvocht van de vloer. Ga maar weer op jullie plaatsen zitten.

De slaaf begon haar voeten te kussen en ging langzaam omhoog naar haar knieën en weer terug. Ik voelde dat ze naar me keek maar durfde natuurlijk niet op te kijken. Zonder de meesteres verder aan te raken kuste hij de achterkant van haar benen van beneden naar boven tot net onder haar rokje daar waar haar billen begonnen en weer terug.

Daarna draaide de meesteres zich om en werden haar benen aan de voorkant gekust door de slaaf. Ook weer tot net onder haar rokje. Terwijl ze zich weer omdraaide en haar rokje omhoog hees zodat haar billen vrij kwamen.

Wat een mooie billen had ze toch, heerlijk rond. De slaaf drukte zijn gezicht tussen haar billen en begon te likken. Omdat je zo braaf en gehoorzaam bent mag je nu stijf worden", zei de meesteres.

Ik zag dat zijn pik nu inderdaad begon te groeien totdat hij stijf vooruit priemde. Hij zorgde er wel voor dat hij niet met zijn pik tegen de meesteres haar benen kwam. Ik probeerde mijn gedachten te verplaatsen maar het hielp niet. Dit geile tafereel miste op mij zijn uitwerking niet.

Mijn pik was net zo stijf als die van slaaf. De meesteres had dit nu ook opgemerkt maar liet haar bilspleet nog even verwennen waarbij ze iets bukte en met het haar handen haar billen van elkaar trok zodat slaaf met zijn tong ook haar anus kon verwennen. Jij weet wat de meesteres van je verlangt. Jij weet nog steeds niet wat gehoorzamen is en als je denk dezelfde rechten te hebben dan deze slaaf dan heb je het goed mis. Dat stijf zijn van jou zal ik wel eens even afstraffen.

Ik kon niet zien wat. Ze kwam achter me staan en ging met haar hand langs mijn hals naar mijn borst waar ze mijn tepel pakte en er een klem op zette.

Ik voelde een pijnlijk maar sensationele prikkel door mijn tepel gaan die ik tot in hij pik kon voelen. Ze plaatste de tweede klem en kwam vlak voor mij staan. Met het zweepje tikte ze op de klemmen waardoor het gevoel nog meer versterkt werd. Dit spel wond de meesteres blijkbaar enorm op want ik kon op deze afstand haar kutsappen ruiken, hetgeen mijn erectie probleem alleen maar vergrote en dat beviel haar totaal niet.

Ze deed een pas naar achter en gaf mij een slag recht in mijn gezicht. Ze nam het zweepje in haar andere hand en haalde nog een keer uit op mijn andere wang. Het deed behoorlijk pijn maar ik gaf geen krimp. Mijn erectie was tot mijn verbazing en opluchting wel meteen verdwenen. Ze kwam vlak naast mij staan en zei terwijl ze met het zweepje tegen mijn lul tikte, "Dat is beter.

Ze zag dat ik van haar geur genoot en smeerde iets van haar sappen onder mijn neus. Hierdoor bereikte ze opnieuw haar doel; mijn pik kwam weer met schokjes omhoog. Je bent een geil sletje en geile sletjes pak ik altijd op mijn speciale manier aan.

Toen ze na enige tijd terug kwam had ze zich een grote v! Terwijl ze in mijn richting liep zwiepte hij zwaar heen en weer. Ik zat nog steeds om mijn knieën. Ze kwam voor mij staan, nam de lul in haar handen en begon trekkende bewegingen aan te maken. Doe je mond eens open. Ja, en dieper sletje", zei ze terwijl ze een hand achter mijn hoofd plaatste waarna ze de dildo met kracht in mijn mond op en neer begon te rammen.

Pijpen slet" Ze drukte hem nu echt mijn keel in waardoor ik moest kokhalzen en de tranen over mijn wangen liepen. Ze trok de lul uit mijn mond en sloeg me er lachend mee op mijn wangen.

Ze gebood mij om op te staan waarna ze me naar de tafel loodste. Ze duwde mij voorover over de tafel waar enkele minuten geleden de ander slaaf zijn straf had gekregen. Ze wenkte de slaaf. Die kwam met een pot vaseline aanlopen. Hij nam wat vaseline op zijn vinger en smeerde dat over mijn anus en door mijn bilspleet.

Hij nam nog een lik en drukte die met zijn vinger mijn anus binnen, waarna de meesteres hem weer naar zijn plaatst verwees. Ze haalde de pik door mijn pas geschoren bilspleet en spuugde er nog eens op, waarna ik de kunstpik tegen mijn anus voelde drukken. Waarna ze met een felle beweging de kop van de lul bij me naar binnen stootte.

Hij was wel erg dik en ik kermde van pijn. Ik bevestigde dat blijkbaar niet snel genoeg want ze pakte me bij mijn haren en vroeg, "lekker?. Ze begon me dieper te penetreren en voerde daarna het tempo op. Ze neukte me nu hard en genadeloos in mijn kont. Terwijl ze me afneukte begon ze op mijn billen te slaan. Bij iedere stoot sloeg ze toe. Na de twintigste stoot stopte ze en vroeg: Ze trok de pik uit mijn kont en ontdeed zich ervan.

Ik moest zo blijven liggen. Ik voelde dat mijn aars flink was opgerekt. Ze schoof een stoel onder de tafel vandaan. Ze riep de slaaf, die vervolgens voor haar neer moest knielen. Ze plaatste een voet op de stoel. Waarna ze de slaaf naar zich toe trok en hem met zijn gezicht in haar kruis drukte.

Slaafje kijk me aan. Ze keek mij zeer uitdagend aan. Van deze likbeurt genoot ze zichtbaar. Het genot was van haar gezicht af te lezen maar kreunen deed ze niet. Je weet hoe ik het graag heb. Haar sappen vermengt met zijn speeksel liepen langs zijn kin.

Graag had ik zijn plaats ingenomen of zelfs alleen al de voeten van de meesteres gekust, maar ik had het wat dat betreft verknald vreesde ik. De meesteres begon met haar billen te draaien en riep tegen de slaaf: Haar orgasme duurde lang. Ze was echt van de wereld maar kreunen deed ze niet; alleen zwaar ademen. Nadat haar orgasme was weggeëbd liet ze het hoofd van de slaaf los en streelde hem door zijn haren. Ze keek mij nu indringend aan en zei: Ik zoog de pik van slaaf naar binnen en schoof met mijn lippen zijn voorhuid terug zodat ik met mijn tong zijn eikel kon verwennen.

Ze genoot van onze onderdanigheid en riep: Ik wil je horen slurpen. Ze greep haar borsten vast en begon ze te kneden. Ze begon weer met haar! Ik zag dat haar de beenspieren zich spanden en dat haar hoofd weer rood werd. Ze beleefde duidelijk opnieuw een orgasme. Na dit orgasme liet ze zich nog even nalikken waarna ze op stond en onderuitgezakt in een fauteuil plaatsnam. Ik stopte met pijpen en de slaaf stond op. Met een hand rond zijn pik en een onder zijn ballen pijpte ik slaaf vol overgave.

Ik slurpte en sopte. Liet de pik over mijn gezicht glijden waarna ik hem weer naar binnen zoog. Ik masseerde zijn schacht en streelde zijn ballen en bilspleet. Ik nam hem zo diep mogelijk in mijn mond en probeerde de pik net zo diep te laten gaan als de dildo die ik eerder te! Het lukte mij vrij aardig maar moest toch weer even kokhalzen.

Ik pijpte fanatiek door tot ik zijn lul voelde opzwellen en zijn eerste straal warme zaad tot achter in mijn keel voelde spuiten. Samen met mijn Meesteres kruip ik de parenclub binnen. De eerste blik die ik in de club werp, windt me al direct op. Ik weet namelijk wat me te wachten staat. Wat mij en mijn Meesteres te wachten staat. Met een brede glimlach op mijn gezicht kruip ik Het is zaterdagochtend; de trilwekker onder mijn kussen gaat af om zeven uur.

Naast mij ligt de Godin die mij in Haar leven toeliet. Ze ligt in een diepe slaap. Om vijf uur was ik ook al wakker geworden. Dit gebeurt bijna iedere ochtend als mijn lid Ik voel me opgewonden. Mijn lichaam voelt warm aan en de zenuwen trekken door tot in mijn buik. Ik draag een badjas. Niets meer en niets minder. De zachte stof valt heerlijk over mijn borsten en bezorgt me een vrij gevoel. Vrij genoeg om met mijn handen Heb jij mijn slipje gezien, Linda?

Nee, hoor, Jantien, maar ik heb wel een ernstig vermoeden wie je slipje heeft! Wat bedoel je, wie dan? Nou, dan moet je bij ons inwonend neefje zijn namelijk!


Ik ging licht gebogen voor hem staan en nam zijn pik tussen mijn tieten en begon hem met mijn tieten te bewerken. Ik voelde hoe zijn paal begon te kloppen en wist dat hij zo zou spuiten en dat wilde ik dus niet dus nam ik mijn borsten weg en begon zijn lul met mijn tepels te bewerken.

Mijn slaaf wist niet meer hoe hij het had en smeekte me om tussen mijn tieten te mogen spuiten. Ik pakte zijn lul vast en begon hem af te trekken. Even later spoot hij zijn enorme lading sperma tegen mijn tieten. Mijn slaaf had zoveel gespoten dat hij trillerig op de benen mij smeekte om los gemaakt te worden. Wat ik ook deed, want ik had ook nog een ander spelletje in mijn hoofd.

Na samen een sigaret te hebben gerookt en een glas fris gedronken te hebben liep ik naar de kleerkast en haalde een zwarte neglice eruit met bijpassende kousen en beha en beval mijn slaaf die aan te trekken.

Heel voorzichtig kleedde hij zich toen aan en zei telkens tegen mij: Ik gelaste hem het slipje met open kruis aan te doen en wel zodat zijn lul er goed uit kwam. Daarna beval ik hem zo te lopen als een vrouw. Zich strelend en betastend. Mijn slaaf raakte opnieuw in extase en liep de hele kamer door en steeds maar roepend: Hij bleef rondlopen tot ik hem beval voor mij te gaan zitten en dwong hem mijn leren laarzen te kussen. Mijn slaaf nam heel teder mijn benen vast en kuste mijn laarzen van boven naar beneden, zich met zijn andere hand telkens over zijn lichaam wrijvend kuste hij mijn de laarzen geheel af.

Toen hij dat had gedaan beval ik hem op bed te gaan liggen. Met zijn armen en benen wijd. Hij ging op zijn rug liggen en staarde mij aan alsof hij wilde vragen. Wat gaat u nu weer doen. Ik pakte de touwen van de wand en begon mijn slaafje goed vast te maken. Ik deed nog een extra grof touw om zijn middel zodat hij geen beweging kon maken. Daarna pakte ik een riempje en bond die om zijn pik en ballen zodat het goed strak zat.

Ik pakte de suedezweep en begon hem over zijn lichaam te slaan. Telkens als hij de slagen voelde wipte zijn lichaam op. Ik zag dat zijn pik steeds harder werd en op de paarse eikel kwamen alweer enkele druppels vocht.

Ik hield op met slaan en begon me langzaam uit te kleden. Eerst deed ik mijn beha uit zodat hij mijn grote ronde borsten kon zien. Het water liep hem uit de mond toen ik op het bed ging staan en met mijn benen wijd over hem. Langzaam maakte ik mijn slipje los en liet het op zijn borst vallen. Mijn slaaf kreunde steeds meer.

Ik liet mijn leren slipje met de ketting langzaam over zijn lichaam glijden tot bij zijn lippen en beval hem mijn ket- ting te kussen. Heel gulzig nam hij de ketting in de mond en begon het hevig te kussen. Na enkele minuten nam ik het weg. Toen beval ik mijn slaaf naar mijn deels geschoren kutje te kijken dat hij altijd zo mooi vond. Ik ging iets door mijn knieen zodat hij bijna mijn kutje kon beroeren met zijn tong. Hij rook de geur van mijn kutje en smeekte me om dichterbij te komen.

Maar dat deed ik niet. Ik maakte een hand van hem los en beval hem zijn pik in de hand te nemen en zich af te trekken. Helemaal dol door de geur van mijn kutje begon hij daarmee.

Toen ik zag dat hij bijna ging spuiten ging ik met mijn tieten naar zijn lul en nog geen minuut later spoot hij zijn grote lading sperma tegen mijn tieten aan. Mijn slaaf was daarna doodmoe. Ik maakte hem los en beval hem naar de douche te gaan om zich lekker in te zepen, zodat hij klaar was als ik kwam. Toen ik in de douche kwam stond hij al op me te wachten. Ik stapte onder de douche en mijn slaaf begon mij heerlijk in te zepen waarbij niets vergeten werd.

We stonden daarna samen onder de douche onze lichamen tegen elkaar aan zodat de hete straal ons beide bedekte. Na ongeveer tien minuten verlieten we de douche en gingen naar beneden om iets te drinken, want dat had hij maar ik ook wel verdiend. Na nog wat gepraat te hebben gaf mijn slaaf mij een kado wat ik heel erg op prijs stelde.

Hij kreeg van mij een dikke kus en een klap op zijn kont. Lachend verliet mijn slaaf me. Wanneer hij weer kwam moest ik maar afwachten. Maar het was toch weer gezellig geweest.

Ik had me dus niet voor niets in het leder gekleed. Lang tijd om te bedenken wat er zou gaan gebeuren kreeg ik niet, want ik hoorde de meesteres al de trap af komen. De deur zwaaide open en gekleed in strak kort een zwart leren rokje, dito pushup BH, torenhoge zwarte pumps met gouden punt en een zweepje in haar hand kwam ze recht naar ons toe gelopen.

Pas nu kon ik goed zien welk een prachtig figuur de meesteres had: Ze had mijn bewonderende blikken natuurlijk al lang in de gaten en kwam vlak voor mij staan een lichte spreidstand. Ik zag dat ze geen slipje droeg. Haar schaamlippen waren kaal en alleen haar! Ze keek mij recht in mijn ogen. Ze had zich zwaar opgemaakt. Het zwart rond haar ogen maakte haar blik nog strenger. Ik wendde mijn blik onderdanig af naar beneden alwaar ik zag mijn pik met schokjes omhoog kwam.

Ik begreep deze zithouding nu als geen ander. Ik zal jou eerst eens moeten opvoeden denk ik. Aha, dat had ik dus goed gezien. Slaven hebben geen schaamhaar. De meesteres deed een stap naar achter waarna de man voor mij neerknielde en mijn pik en ballen begon in te zepen.

Vakkundig werd ik van mijn schaamhaar ontdaan, waarna de meesteres de zaak kwam keuren. Dit vette kont van je wil ik ook kaal hebben. Opnieuw volgde er een keuring waarbij ze met het zweepje uitdagend over mijn anus gleed.

Waarna hij de spullen opruimde en weer op zijn plaats ging zitten. Jullie zijn hier om mij te behagen en als het me niet bevalt volgen er straffen. Je meesteres alleen aankijken als ze direct tegen je praat. Nog veel te leren dus. Ik kroop tot vlak bij haar en keek omhoog. Je zit niet op te letten, hé. Toen ze achter me stond bukte ze zich voorover en haalde met de vlakke hand hard uit. Pats, pats, links en rechts werden mijn billen geraakt.

Ik voelde mijn billen gloeien. De meesteres liep op ons toe en liep een onderzoekend om ons heen. Ze liet haar hand over de borst van de man gaan en greep zijn tepel vast. Ze trok er aan en kneep er vervolgens met haar nagels zo hard in dat de slaaf zich een pijnkreetje liet ontvallen.

De slaaf wist kennelijk heel goed welke straf hem boven het hoofd hing. Hij kroop richting de eethoek en ging voorover gebogen over de tafel liggen. Ze nam schuin achter hem plaats. De meesteres haalde opnieuw met de vlakke hand uit. Na de tiende klap waren zijn! Ik zag dat er wat voorvocht uit zijn pik op de vloer droop. Ik kroop er snel heen en likte het voorvocht van de vloer.

Ga maar weer op jullie plaatsen zitten. De slaaf begon haar voeten te kussen en ging langzaam omhoog naar haar knieën en weer terug. Ik voelde dat ze naar me keek maar durfde natuurlijk niet op te kijken. Zonder de meesteres verder aan te raken kuste hij de achterkant van haar benen van beneden naar boven tot net onder haar rokje daar waar haar billen begonnen en weer terug.

Daarna draaide de meesteres zich om en werden haar benen aan de voorkant gekust door de slaaf. Ook weer tot net onder haar rokje. Terwijl ze zich weer omdraaide en haar rokje omhoog hees zodat haar billen vrij kwamen. Wat een mooie billen had ze toch, heerlijk rond. De slaaf drukte zijn gezicht tussen haar billen en begon te likken.

Omdat je zo braaf en gehoorzaam bent mag je nu stijf worden", zei de meesteres. Ik zag dat zijn pik nu inderdaad begon te groeien totdat hij stijf vooruit priemde. Hij zorgde er wel voor dat hij niet met zijn pik tegen de meesteres haar benen kwam. Ik probeerde mijn gedachten te verplaatsen maar het hielp niet.

Dit geile tafereel miste op mij zijn uitwerking niet. Mijn pik was net zo stijf als die van slaaf. De meesteres had dit nu ook opgemerkt maar liet haar bilspleet nog even verwennen waarbij ze iets bukte en met het haar handen haar billen van elkaar trok zodat slaaf met zijn tong ook haar anus kon verwennen. Jij weet wat de meesteres van je verlangt. Jij weet nog steeds niet wat gehoorzamen is en als je denk dezelfde rechten te hebben dan deze slaaf dan heb je het goed mis.

Dat stijf zijn van jou zal ik wel eens even afstraffen. Ik kon niet zien wat. Ze kwam achter me staan en ging met haar hand langs mijn hals naar mijn borst waar ze mijn tepel pakte en er een klem op zette. Ik voelde een pijnlijk maar sensationele prikkel door mijn tepel gaan die ik tot in hij pik kon voelen. Ze plaatste de tweede klem en kwam vlak voor mij staan. Met het zweepje tikte ze op de klemmen waardoor het gevoel nog meer versterkt werd. Dit spel wond de meesteres blijkbaar enorm op want ik kon op deze afstand haar kutsappen ruiken, hetgeen mijn erectie probleem alleen maar vergrote en dat beviel haar totaal niet.

Ze deed een pas naar achter en gaf mij een slag recht in mijn gezicht. Ze nam het zweepje in haar andere hand en haalde nog een keer uit op mijn andere wang. Het deed behoorlijk pijn maar ik gaf geen krimp. Mijn erectie was tot mijn verbazing en opluchting wel meteen verdwenen. Ze kwam vlak naast mij staan en zei terwijl ze met het zweepje tegen mijn lul tikte, "Dat is beter. Ze zag dat ik van haar geur genoot en smeerde iets van haar sappen onder mijn neus. Hierdoor bereikte ze opnieuw haar doel; mijn pik kwam weer met schokjes omhoog.

Je bent een geil sletje en geile sletjes pak ik altijd op mijn speciale manier aan. Toen ze na enige tijd terug kwam had ze zich een grote v! Terwijl ze in mijn richting liep zwiepte hij zwaar heen en weer. Ik zat nog steeds om mijn knieën. Ze kwam voor mij staan, nam de lul in haar handen en begon trekkende bewegingen aan te maken. Doe je mond eens open. Ja, en dieper sletje", zei ze terwijl ze een hand achter mijn hoofd plaatste waarna ze de dildo met kracht in mijn mond op en neer begon te rammen.

Pijpen slet" Ze drukte hem nu echt mijn keel in waardoor ik moest kokhalzen en de tranen over mijn wangen liepen. Ze trok de lul uit mijn mond en sloeg me er lachend mee op mijn wangen. Ze gebood mij om op te staan waarna ze me naar de tafel loodste. Ze duwde mij voorover over de tafel waar enkele minuten geleden de ander slaaf zijn straf had gekregen. Ze wenkte de slaaf. Die kwam met een pot vaseline aanlopen. Hij nam wat vaseline op zijn vinger en smeerde dat over mijn anus en door mijn bilspleet.

Hij nam nog een lik en drukte die met zijn vinger mijn anus binnen, waarna de meesteres hem weer naar zijn plaatst verwees. Ze haalde de pik door mijn pas geschoren bilspleet en spuugde er nog eens op, waarna ik de kunstpik tegen mijn anus voelde drukken.

Waarna ze met een felle beweging de kop van de lul bij me naar binnen stootte. Hij was wel erg dik en ik kermde van pijn. Ik bevestigde dat blijkbaar niet snel genoeg want ze pakte me bij mijn haren en vroeg, "lekker?.

Ze begon me dieper te penetreren en voerde daarna het tempo op. Ze neukte me nu hard en genadeloos in mijn kont. Terwijl ze me afneukte begon ze op mijn billen te slaan. Bij iedere stoot sloeg ze toe.

Na de twintigste stoot stopte ze en vroeg: Ze trok de pik uit mijn kont en ontdeed zich ervan. Ik moest zo blijven liggen. Ik voelde dat mijn aars flink was opgerekt. Ze schoof een stoel onder de tafel vandaan. Ze riep de slaaf, die vervolgens voor haar neer moest knielen.

Ze plaatste een voet op de stoel. Waarna ze de slaaf naar zich toe trok en hem met zijn gezicht in haar kruis drukte. Slaafje kijk me aan. Ze keek mij zeer uitdagend aan. Van deze likbeurt genoot ze zichtbaar. Het genot was van haar gezicht af te lezen maar kreunen deed ze niet. Je weet hoe ik het graag heb. Haar sappen vermengt met zijn speeksel liepen langs zijn kin. Graag had ik zijn plaats ingenomen of zelfs alleen al de voeten van de meesteres gekust, maar ik had het wat dat betreft verknald vreesde ik.

De meesteres begon met haar billen te draaien en riep tegen de slaaf: Haar orgasme duurde lang. Ze was echt van de wereld maar kreunen deed ze niet; alleen zwaar ademen. Nadat haar orgasme was weggeëbd liet ze het hoofd van de slaaf los en streelde hem door zijn haren. Ze keek mij nu indringend aan en zei: Ik zoog de pik van slaaf naar binnen en schoof met mijn lippen zijn voorhuid terug zodat ik met mijn tong zijn eikel kon verwennen.

Ze genoot van onze onderdanigheid en riep: Ik wil je horen slurpen. Ze greep haar borsten vast en begon ze te kneden. Ze begon weer met haar! Ik zag dat haar de beenspieren zich spanden en dat haar hoofd weer rood werd. Ze beleefde duidelijk opnieuw een orgasme. Na dit orgasme liet ze zich nog even nalikken waarna ze op stond en onderuitgezakt in een fauteuil plaatsnam.

Ik stopte met pijpen en de slaaf stond op. Met een hand rond zijn pik en een onder zijn ballen pijpte ik slaaf vol overgave.

Gedwongen sex in ijmuiden


Ik weet namelijk wat me te wachten staat. Wat mij en mijn Meesteres te wachten staat. Met een brede glimlach op mijn gezicht kruip ik Het is zaterdagochtend; de trilwekker onder mijn kussen gaat af om zeven uur. Naast mij ligt de Godin die mij in Haar leven toeliet. Ze ligt in een diepe slaap. Om vijf uur was ik ook al wakker geworden.

Dit gebeurt bijna iedere ochtend als mijn lid Ik voel me opgewonden. Mijn lichaam voelt warm aan en de zenuwen trekken door tot in mijn buik. Ik draag een badjas. Niets meer en niets minder. De zachte stof valt heerlijk over mijn borsten en bezorgt me een vrij gevoel.

Vrij genoeg om met mijn handen Heb jij mijn slipje gezien, Linda? Nee, hoor, Jantien, maar ik heb wel een ernstig vermoeden wie je slipje heeft!

Wat bedoel je, wie dan? Nou, dan moet je bij ons inwonend neefje zijn namelijk! Wat, Peter, die heeft mijn slipje???? Sissy Sexverhalen   donderdag 20 juli     Het was duidelijk een groep vrienden die ook eens een blik in de SM-club wilden werpen. Pas toen ze allemaal binnen waren parkeerde ze haar fiets naast de boerderij en liep naar de voordeur.

Ze belde aan en kreeg toen eigenlijk al weer spijt. Ze wilde net weglopen toen de deur werd geopend en er een man in een keurig pak in de deuropening verscheen. Petra keek hem eens goed aan en stapte toen zelfverzekerd naar binnen.

Het zag er keurig uit, helemaal niet zoals ze het zich had voorgesteld. Ze hoorde geen geschreeuw, ze zag niemand vastgebonden aan de muur hangen en ze zag ook geen vreemde mensen lopen.

De portier hielp haar uit haar jas en vroeg toe of ze al eens eerder hier was geweest. Heb je een legitimatie bij je? Petra gaf haar paspoort en de portier liep naar een computer. Petra begreep dat hij haar leeftijd bedoelde en zei dat ze zeker van haar zaak was.

Luister, de regels zijn eenvoudig. We maken een kopie van je paspoort,zodat we je foto hebben. Je krijgt van mij een kaart waarmee je voortaan dan naar binnen kan. Met die kaart kun je ook aan de bar je drankjes betalen. Je betaald dan bij de barman, en als je weggaat kun je bij mij afrekenen.

We kunnen ook een rekening voor je maken, dan kun je gewoon betalen als het uitkomt. Je mag overal in, je mag overal meedoen, maar je hoeft niets tegen je zin te doen. Alleen kijken is ook prima, maar meedoen is altijd leuker, ook voor de anderen. Er is een gouden regel: Houdt jezelf hier ook aan, als je dat niet doet en toch doorgaat hebben we daar vervelende en harde oplossingen voor, we willen nu eenmaal dat iedereen het hier naar zijn zin heeft!

Petra knikte begrijpend en pakte de kaart van hem aan. Je kunt ook eerst naar de kamer hiernaast, dat is de kleedkamer. Je kunt je daar eventueel omkleden en je kleding opbergen in een kastje.

De sleutel kun je dan meenemen. Vanuit de kleedkamer kun je ook de bar in. Petra rilde over haar hele lichaam toen ze de deur van de bar opende. Binnen was het gezellig druk en het zag er prima uit. Het was een grote bar, gezellig en luxe ingericht, met in het midden een podium dat ze herkende van de advertentie.

Er stond een vrouw op het podium, helemaal vastgesnoerd en met een masker over haar hoofd. Er stond een naakte man naast die met een zweepje over haar borsten wreef en af en toe een tik gaf. Op de bankjes rond het podium zaten diverse mensen, sommigen alleen, sommigen met een paar. Ze zaten te kijken of aan elkaar te voelen. Petra zag hoe een vrouw op een bank twee mannen tegelijk pijpte, terwijl ze met handboeien aan de bank vastgemaakt was.

Op een andere bank zat een man met een blind- doek om en een vrouw die boven zijn gezicht gehurkt stond. Hij likte haar kutje zonder te zien wat hij deed. Petra keek opzij en zag een half naakte man staan. Hij droeg een alleen een leren broekje. Petra volgde hem door de bar naar een blauwe deur. Toen ze door de deur naar binnen gingen kreeg ze haar eerste schok van de avond.

De blauwe kamer zag er uit als een middeleeuwse martelkamer. De muren waren van baksteen, er stonden een aantal houten banken en voor de rest stonden er allemaal metalen werktuigen. Petra zag een grote houten tafel met ringen in alle hoeken, een vierkant metalen raamwerk dat blijkbaar kon draaien, een bankje en allerlei kettingen die van het plafond naar de grond hingen. Aan de muur hing een hele verzameling attributen, zoals zweepjes,stokjes, rietjes, riemen, kettingen en nog veel meer.

Er zaten een aantal mensen in de kamer, de meesten bijna naakt, anderen gekleed in leren kleding. Petra zag dat er ongeveer acht mannen en twee vrouwen waren. Er stond een man op, gekleed in een zwart leren masker en een zwart leren broek, en liep naar Petra toe. De man naast Petra kneep haar even in de arm en zei: Petra schuifelde wat onrustig heen en weer, ze voelde zich niet erg meer op haar gemak maar wou absoluut niet missen wat er ging gebeuren.

De man, Henk, liep een paar keer om haar heen en liet zijn handen over haar lichaam glijden. Hij stond nu achter Petra en ritste haar rokje open, zodat dat langs haar benen op de grond viel.

Toen liet hij zijn handen over haar borsten naar voren glijden en knoopte snel en behendig haar bloesje los. Ze hoorde duidelijk een paar mannen fluiten toen haar jonge stevige borsten naar voren vielen. Henk pakte ze in zijn handen en kneep even hard in haar tepels, waardoor Petra een gilletje slaakte.

Petra durfde niets te zeggen, maar rilde onder zijn voelende handen. Ze stond nu bijna naakt in de kamer, alleen gekleed in haar slipje, kousen en naaldhakjes. Henk pakte haar bij de arm en leidde haar mee naar het midden van de vloer. Petra keek om zich heen en zag dat sommige mannen een enorme erektie hadden gekregen. Henk wreef met zijn handen over het slipje van Petra, voordat hij ineens met een ruk het lapje textiel van haar kont scheurde. Petra gilde weer, maar Henk drukte een hand op haar mond.

Hij wreef met zijn vinger over haar kutje, en voelde dat ze zo nat als water was. Hij pakte Petra bij haar arm en trok haar mee naar de tafel. Petra deed wat haar gevraagd werd en ging op haar buikop tafel liggen. Er kwam een andere man bij en samen maakten ze haar handen en voeten vast aan riempjes aan de tafel, zodat ze met gespreidde armen en benen op haar buik op de tafel lag.

Ze voelde een heleboel handen die aan haar rug, haar kont en haar kutje zaten. Ze werd nog natter van het feit dat ze hun moest laten begaan, ze kon zich nauwelijks bewegen. Met haar ogen gesloten onderging ze de vernedering. Plotseling voelde ze een lul tegen haar lippen stoten. Ze gehoorzaamde en sloot haar warme mond om de lul.

De man begon gelijk neuk-bewegingen te maken en probeerde zo diep mogelijk in haar mondje door te stoten, zodat Petra regelmatig moest kokhalzen. Hij trok zich er niets van aan en stootte vrolijk door. Plotseling voelde ze een striemende pijn op haar kontje. Ze hoorde een suizend geluid en daarna weer die pijn. Ze probeerde achterom te kijken, zodat de lul uit haar mond gleed, net op het moment dat de man klaarkwam. Zijn sperma vloog met grote stralen tegen haar wangen en haar haar, zodat haar gezichtje gelijk helemaal onder het sperma zat.

Ze werd in stevig in haar nek gepakt en kreeg een blinddoek over haar ogen, zodat ze nu ook al niets meer zag. Tegelijk werd er weer een lul in haar mond geduwd.

Deze was stijf, dus kon niet van de man zijn die net was klaargekomen. Petra rilde van genot, ze werd nu gewoon door al die mannen genomen zonder dat ze iets kon doen. Eigenlijk vond ze het best wel eng, maar haar genot won het van haar angst.

Vol overgave pijpte ze zo lekker mogelijk de stijve lul in haar mond en onderging ze het slaan op haar kontje. Plotseling voelde ze hoe haar benen nog meer uit elkaar getrokken werden. De tafel leek te bewegen en inderdaad, het achterste stuk van de tafel werd uit elkaar geschoven, zodat haar benen nog meer gespreid werden. Ze kreunde het uit van de pijn en genot. Toen de tafel niet meer verder kon voelde ze hoe er een lul in haar kutje werd gestoken, terwijl een andere man met een zweepje haar rug bewerkte.

Een derde man bleef haar mondje neuken, en Petra kwam al klaar van de gedachte alleen. Ze voelde hoe een andere mond naast haar mond kwam en met haar tong over de lul begon te likken, die in en uit de mond van Petra schoof.

Plotseling voelde ze nog een lul tegen die andere aanstoten en twee tellen later pijpte ze twee lullen om beurten. Ze voelde hoe de man achter haar hard en diep in haar kutje ramde en zijn sperma over haar billen spoot. Haar kutje bleef niet lang leeg, want er schoof direkt een nieuwe lul naar binnen.

Ze voelde aan de twee lullen voor zich dat het niet meer lang zou duren. Plotseling werd haar gezicht vast- gepakt en kreeg ze een monddoek met een koker voor. De koker stak in haar mond zodat die open bleef, of ze wou of niet. Iemand trok haar aan haar haar naar achteren en ze hoorde hoe de mannen aan hun lul stonden te trekken.

Ze probeerde te slikken, maar er waren nu twee mannen die tegelijk in haar mond klaar kwamen, dus kon ze het niet meer verwerken, het sperma stroomde via de koker haar mond weer uit. Opnieuw voelde ze hoe haar billen ondergespoten werden door een klaarkomende man, en ze vroeg zich af of ze nu allemaal genoeg gehad hadden. De koker werd losgemaakt en Petra likte met haar tong de laatste restjes sperma van haar lippen.

Ze hoorde stemmen fluisteren en kort daarna werd ze losgemaakt. Ze werd door twee sterke mannen naar het midden van de kamer gebracht, waar ze op een verhoging werd neergezet. Er werd een riem om haar handen gedaan en die werd vastgemaakt aan een ketting. Ineens voelde ze hoe die ketting werd aangespannen zodat ze helemaal aan haar armen omhoog getild werd. Met haar tenen kon ze nog net bij de grond, zodat ze nog enige steun had. Ineens voelde ze een stekende pijn over haar borsten.

De blinddoek werd van haar gezicht getrokken en ze zag nu hoe iemand opnieuw een lange zweep naar achteren bracht. Met een ferme tik liet hij hem over haar borsten knallen, zodat het einde om haar lichaam sloeg en een rode streep over haar rug trok.

Petra gilde het uit van de pijn,maar vroeg niet om te stoppen. Ze vond het best een geil gevoel,een andere vrouw die aan haar tieten zoog. Ineens voelde ze een enorme druk tegen haar kont. Ze probeerde zich om te draaien maar werd door twee mannen stevig vastgepakt. Ze zag hoe de andere vrouw aan kwam lopen met een plastic kunstlul voorgebonden.

Ze snapte wat er ging gebeuren en begon te gillen, maar er werd een hand op haar mond gelegd. De vrouw liep achter haar langs en schopte Petra's benen uit elkaar en liet de ketting wat zakken, zodat ze wijdbeens hangend iets naar beneden kwam.

Kort daarna voelde Petra hoe ze de kunstlul tegen haar kontgaatje duwde en door drukte. Petra kermde van de pijn en het genot. Terwijl de vrouw voor haar in haar tieten kneep en beet werd ze door de andere vrouw ruw in haar kont geneukt. Ze zag hoe de mannen van een afstandje stonden te kijken met groter groeiende lullen. De vrouw gehoorzaamde direkt en begon vol overgave de man te pijpen. Petra kon haar ogen bijna niet meer openhouden door de pijn in haar kontje, maar bleef toch naar zijn lul kijken.

De man begon te hijgen en spoot zijn sperma in de open mond van de vrouw. De vrouw stond op en bracht haar mond naar Petra toe. Ze perste haar mond op die van Petra en liet het sperma bij Petra naar binnen glijden. Met haar tong wreef ze het tegen Petra's lippen en tanden, waardoor het snel een plakkerige boel werd. De vrouw achter haar vond het genoeg geweest en trok de kunstlul uit Petra's kontje. Met een plop schoot het ding naar buiten. Er liep iemand achter Petra langs en ineens voelde ze een grote golf ijskoud water over haar kontje stromen.

Ze gilde het uit van de pijn, het water was echt koud. Ze spartelde en probeerde haar kutje weg te draaien, maar de kettingen werden weer aangetrokken en ze kreeg weer een mep met de zweep.